Nieuws

Regeling om dubbele btw-heffing op tabak te voorkomen

6-mrt-2013 - Om dubbele btw-heffing voor de levering van tabaksproducten te voorkomen, voert staatssecretaris Weekers een overgangsregeling in. Fabrikanten, groothandel en detaillisten kunnen hierdoor reeds afgedr..
lees verder

Onderzoek : 'Oma geeft kleinkind astma'

5-mrt-2013 - Nog een reden om te stoppen met roken, tenminste als je vrouw bent: je kunt zelfs je ongeboren kleinkinderen astma geven. Onderzoekers van het Los Angeles Biomedical Research Institute gaven zwangere..
lees verder

Kwart van Brabantse jongeren rookt soms waterpijp, gezondheidsrisico's onderschat

5-mrt-2013 - In landen rond de Middellandse Zee doen ze het het al eeuwen, maar bij ons is het pas sinds kort helemaal 'in' en trendy: waterpijp roken. Het lijkt zo gezellig en onschuldig, maar dat is het niet. S..
lees verder

Plannen om de leeftijd voor roken naar 18 op te trekken

5-mrt-2013 - De Tweede Kamer heeft ingestemd met het verhogen van de alcoholleeftijd naar 18 jaar. Ook liggen er plannen om de leeftijd voor roken naar 18 op te trekken. Als het aan staatssecretaris Martin van Ri..
lees verder

'Afschaffing sigarettenrantsoen Russisch leger zal leiden tot geweld'

5-mrt-2013 - De nieuwe Russische minister van Defensie heeft het plan opgevat om het sigarettenrantsoenering in het leger af te schaffen. Dat melden Russische media. Mensenrechtenorganisaties in het land vrezen ec..
lees verder