Nieuws

Rookverbod duinen komt er weer aan

27-mrt-2013 - Over twee weken mag er niet meer gerookt worden in de bossen en duinen bij Bergen. In afstemming met PWN, Staatsbosbeheer en de politie geldt van 15 april tot 1 oktober 2013 opnieuw een rookverbod in..
lees verder

Genes May Dictate Teens' Susceptibility to Heavy Smoking

27-mrt-2013 - While many try cigarettes, genetics might explain who gets hooked, study suggests By Denise MannHealthDay Reporter WEDNESDAY, March 27 (HealthDay News) -- Ever wonder why some teens who try cigarettes..
lees verder

Roken ook in kleine cafés weer verboden

26-mrt-2013 - De uitzondering in het rookverbod voor kleine cafés is door het gerechtshof in Den Haag ongeldig verklaard. Dat meldt het Gerechtshof dinsdag. Het hof stelt dat de uitzondering in strijd is m..
lees verder

'Levensverwachting Oost-Europa lager dan West-Europa'

26-mrt-2013 - Oost-europeanen worden veel minder oud dan West-europeanen. Met die conclusie opent een groot onderzoek in het medische vaktijdschrift The Lancet naar de gezondheidszorg in Europa. Oost-europeanen le..
lees verder

Leerlingen van het Cartesius College: “Als je niet begint met roken, hoef je ook niet te stoppen”

26-mrt-2013 - Het Varendonck College in Asten is een rookvrije school. “We zijn begonnen bij de medewerkers, door ze een cursus van Stivoro aan te bieden om zo te stoppen met roken”, vertelt directeur P..
lees verder