Nieuws

Onderzoek: 'Passief roken verhoogt risico op dementie'

9-jan-2013 -   Passief roken kan het risico op ernstige dementie verhogen. Dat suggereert een nieuwe internationale studie. Wetenschappers uit China, het Verenigd Koninkrijk en de VS ontdekten een verband t..
lees verder

Beantwoording Kamervragen over toename aantal rokers

9-jan-2013 - Antwoorden van staatssecretaris Van Rijn (VWS) op vragen van het Kamerlid Dijkstra (D66) over de toename van het aantal rokers. Beantwoording Kamervragen over toename aantal rokers ..
lees verder

Beantwoording Kamervragen over maatregelen tegen roken

9-jan-2013 - Antwoorden van staatssecretaris Van Rijn (VWS) op vragen van het Kamerlid Hilkens (PvdA) over maatregelen om te voorkomen dat mensen gaan roken. Beantwoording Kamervragen over maatregelen tegen roken..
lees verder

Onderzoek: '4 op de 5 Nederlanders zijn met goede voornemens aan 2013 begonnen''

5-jan-2013 - Het is een moeilijke maand voor de tabaksindustrie. Ongeveer 300 duizend rokers hebben zich onder de kerstboom voorgenomen per 1 januari te stoppen. De meesten geloven dat ze het volhouden ook. Liefs..
lees verder

Nieuwe website Rokeninfo.nl bevordert tabaksontmoediging

4-jan-2013 - Het Trimbos-instituut heeft op 1 januari de website www.rokeninfo.nl gelanceerd. Professionals en publiek kunnen op deze site terecht voor betrouwbare en actuele informatie over roken, tabak en de sch..
lees verder