single.php
. . . professionals stoptober hoe-steunt-u-stoptober- Afstemming met lokale of regionale Stoptober-activiteiten

Afstemming met lokale of regionale Stoptober-activiteiten

Stoptober 2019 via de landelijke GGD’en

De landelijke GGD’en ondersteunen Stoptober sinds de start in 2014, en spelen een belangrijke rol in het bereik van de campagne richting het algemene publiek. De laatste jaren hebben nagenoeg alle 25 GGD’en zich ingezet om Stoptober lokaal onder de aandacht te brengen. Ook dit jaar zullen het Trimbos-instituut en GGD-GHOR de verbinding opzoeken bij de uitvoering van lokale campagnes. Concreet kunnen zij op regionaal niveau zorgprofessionals koppelen aan gemeentelijke of lokale Stoptober-activiteiten.

Stoptober kick-off GGD-GHOR op 27 mei

Heeft u als zorgprofessional interesse om aan te haken aan een breder lokaal of regionaal Stoptober-activiteitenplan, of wilt u hier zelf het voortouw in nemen? Dan bent u van harte welkom op de Stoptober kick-off van GGD-GHOR op maandag 27 mei, in Utrecht. Meer informatie vindt u hier, en aanmelden kan via [email protected].

Regionaal of lokaal inbedden van uw Stoptober-activiteiten

Ook via het Trimbos-instituut kunt u kenbaar maken dat u uw Stoptober-activiteiten lokaal of regionaal niveau wilt inbedden. U kunt dit kenbaar maken via [email protected]. Als u aangeeft bij welke organisatie u werkzaam bent (o.v.v. stad of regio) en wat uw plannen en/of ondersteuningsbehoefte zijn, dan wordt de link met uw regio gezocht.

 

Stel een vraag
Vergroot lettertype
Scroll naar top