Nieuws

Onderzoek: 'Sociale omgeving van invloed op rookgedrag scholieren'

10-jan-2013 - Schoolorganisatiekenmerken, vriendschapsselectie en de invloed van vrienden beïnvloeden het rookgedrag van scholieren. Chip Huisman concludeert tevens dat bij een negatieve houding van ouders me..
lees verder

Indonesië neemt maatregelen tegen roken

10-jan-2013 -   Op Indonesische pakjes sigaretten komen afbeeldingen te staan die rokers moeten waarschuwen tegen de gevaren van roken. Dat hebben de autoriteiten bekendgemaakt. Indonesië heeft het op ee..
lees verder

Beantwoording Kamervragen over toename aantal rokers

9-jan-2013 - Antwoorden van staatssecretaris Van Rijn (VWS) op vragen van het Kamerlid Dijkstra (D66) over de toename van het aantal rokers. Beantwoording Kamervragen over toename aantal rokers ..
lees verder

Beantwoording Kamervragen over maatregelen tegen roken

9-jan-2013 - Antwoorden van staatssecretaris Van Rijn (VWS) op vragen van het Kamerlid Hilkens (PvdA) over maatregelen om te voorkomen dat mensen gaan roken. Beantwoording Kamervragen over maatregelen tegen roken..
lees verder

Onderzoek: 'Passief roken verhoogt risico op dementie'

9-jan-2013 -   Passief roken kan het risico op ernstige dementie verhogen. Dat suggereert een nieuwe internationale studie. Wetenschappers uit China, het Verenigd Koninkrijk en de VS ontdekten een verband t..
lees verder