Nieuws

Rokers paffen tien sigaretten per dag

12-jan-2013 - Nederlandse rokers jagen er per dag gemiddeld ruim tien sigaretten doorheen. Dat blijkt zaterdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) over 2011. Vrouwen roken met 10,3 sigaret..
lees verder

Zelf sigaret rollen vanwege de crisis

11-jan-2013 - Tabak. Rokers kiezen steeds vaker voor de zelfmaaksigaret om kosten te besparen. Bussen met losse tabak zijn een stuk goedkoper. Hulzenstoppers vliegen de winkel uit. De zelfmaaksigaret wint aan popu..
lees verder

Stopcursus is populair

11-jan-2013 - Er is een run op stoppen-met-roken behandelingen. Diverse organisaties die deze cursussen aanbieden, merken een sterke toename in het aantal aanvragen. De oorzaak is vermoedelijk, naast de traditionel..
lees verder

Indonesië neemt maatregelen tegen roken

10-jan-2013 -   Op Indonesische pakjes sigaretten komen afbeeldingen te staan die rokers moeten waarschuwen tegen de gevaren van roken. Dat hebben de autoriteiten bekendgemaakt. Indonesië heeft het op ee..
lees verder

Roken taboe binnen en buiten UMC St Radboud

10-jan-2013 - Per 10 januari 2013 wordt strenger toegezien op naleving van het bestaande rookbeleid. Roken binnen het UMC St Radboud is verboden; buiten roken mag uitsluitend in de daarvoor aangewezen rookzones. H..
lees verder