Nieuws

Wil jij stoppen met roken? Speel een spelletje op je mobiel

17-feb-2020 - Een spelletje op je mobiel, dat even lang duurt als een rookpauze of ‘zo’n bui waarin je verlangt naar een sigaret’. Het helpt jongeren om te stoppen met roken. De maker wil HitnRun ..
lees verder

Achterhoek moet eerste rookvrije regio worden

17-feb-2020 - In de Achterhoek hebben partijen de handen ineengeslagen om samen te werken aan een rookvrije regio. De campagne 'Achterhoek Rookvrij' moet zorgen dat krachten worden gebundeld om inwoners van het rok..
lees verder

Keuzehulp VISOR moet rokers helpen die willen stoppen

14-feb-2020 - Voor mensen die willen stoppen met roken hebben onderzoekers van de Universiteit Maastricht (UM) en de Universiteit van Amsterdam (UvA) een speciale keuzehulp ontwikkeld, VISOR. Deze moet rokers helpe..
lees verder

Van der Valk gaat hotelgasten helpen om te stoppen met roken

12-feb-2020 - Waar Van der Valk Hotels de afgelopen jaren met haar Vitaal-concept al grote stappen zette in de gezondheidsmarkt, gaat ze nu ook haar gasten helpen met het stoppen met roken. In een 5-daags..
lees verder

Deze huisartsen maken de entree van hun praktijk rookvrij

11-feb-2020 - Zestig huisartsen in Amsterdam maken de entree van hun praktijken rookvrij. De dokters kalkten hun dringende oproep maandag alvast op de stoep. ‘Wij zien de gevolgen. Zoveel mensen worstelen met..
lees verder